OPSLAGSTAVLEN

Hej medlemmer….

På næste lørdag den 24. september kl. 14.00 er der standernedhaling, hvor klubben vil være vært med lidt godt til ganen, samt præmieoverrækkelse…

Arrangementsudvalget vil gerne invitere til at grille om aftenen. Det bliver kl. 18.30, at der tændes op i den store grill - I skal selv have mad og drikkevarer med, og I skal selv sørge for afrigning.

Vi vil gerne have tilmelding fra jer, hvis I vil være med til at grille…. – mobil 21 63 03 20 eller retur på denne mail hurtigst muligt og senest onsdag.

 

Vel mødt….

 

Hilsen

På vegne af Arrangementsudvalget

Dagmar

Lidt opdatering.

Den 03-09-2022 var vi en pænere flok af både fra sejlklubben  inkl. skippere og matroser, der samledes til et par festlige og fornøjelige dage i hyggeligt selskab, på den lille, næsten oversete ø Birkholm. Vi havde planlagt at spise ål, som var fanget af en af de få tilbageværende, næsten fastboende, på øen. Er man ikke til ål, kan man jo bare spise noget andet, bare det at være med i fællesskabet kan være en fornøjelse i sig selv. Vi ankommer selvsagt ikke i en stor kortege, men kommer dumpende, alt efter om man er arbejdsramt eller på pension, det er også ligemeget, for når der dukker en ny båd op, står der altid hjælpende hænder klar, og så er der jo moleøl, hvis man er til DET. Vi lejer forsamlingshuset, og hjælper hinanden med borddækning, åleklargøring, persillehakning, kartoffelskrælning og alt hvad der skal til for at få et lækkert måltid mad. Tak til alle som gir’ en hånd med.

I år var der arrangeret spil, inden maden, der var sågar en fin præmie til 1. Pladsen, som Torsten tog sig ydmygt af. Præmien var en flaske whisky, og jeg ved ikke om Torsten havde prøvesmagt den inden middagen. Han var i hvert tilfælde god for en sang, senere på aftenen. Han synger under alle omstændigheder godt.

Dagen derpå, udarter sig på forskellig vis. Nogen vil gerne sove længe, andre vil gerne hjem og hjælpe til med huslige pligter, under alle omstændigheder, skal forsamlingshuset gøres rent og afleveres i fin stand, så vi kan leje det igen til næste år, hvilket vi fik lov til.

Tak for denne gang, og tak for opbakningen. Sig det til andre i klubben hvis I synes det var en god tur, og sig det til mig hvis I synes der er noget der skal  være anderledes.

 

Med sejlerhilsen.

Finn Staal.

PS. se flere fotos under "Fotoalbum: Klubliv 2022"

 

SKYND JER.  SKYND JER.
Nu nærmer tiden sig med raske skridt, igen i år sejler vi til Birkholm - 3. og 4. september - , og råhygger os i hinandens selskab. I år håber vi på endnu flere  tilmeldinger, ud fra devisen om at jo flere, jo sjovere.
Vi er glade for tilmelding i god tid, og har tænkt at sidste tilmelding er lige om lidt, nærmere bestemt den 12. august, da vi jo skal have bestilt alle lækkerierne, som jo først skal fanges. Kom frisk ud af starthullerne og medbring jeres gode humør.

De bedste sejlerhilser
Finn Staal som tager mod tilmelding personligt eller på telefon 2611 5669 eller finnstaal@c.dk

Den 2. juli køres etape-2 for "Tour de France-2022" fra Roskilde til Nyborg!!!

Der bliver presse og der bliver TV - og der bliver sejlere under og ved Storebæltsbroen.

Fra Lundeborg planlægger Henrik Granly at deltage med "Xanadu". Hvad siger du ???

Hermed et forslag om at deltage i denne oplevelse på egen køl og i gode venners lag -

og i ro og mag, om vejrguderne vil.

Mvh. bestyrelsen

Kære medlemmer….

Som jeg tidligere har mailet, er det tid til isætning af flåden….. Der er desværre sket det uheldige, at jeg ikke kan blive enige med ”Schou”-vognmanden, de forlanger timeafregning for at sætte vores både i vandet og efter lange forhandlinger, er det lykkedes at få en regning på 30.000 kr. for os alle, hvilket jeg under ingen omstændigheder ville acceptere, så jeg har sagt nej tak efter kontakt med en anden.

Heldigvis vil vognmand Lars fra Faaborg gerne hjælpe – MEN det bliver først søndag den 1. maj 2022 fra kl. 7.00, hvilket jeg har accepteret på vores alles vegne – jeg håber, at I kan….

DVS:  I bedes tilmelde jer til mig på gustenhoff.vest@gmail.com (svar på denne mail) eller sms tlf. 22438867 senest torsdag den 14. april – gerne med det samme. I får straks en bekræftelse med prisen på…

Selv om, I har tilmeldt jer en gang, bedes I lige gøre det igen….

Hilsen

Lone