Seneste nyt

16. november kl. 16.30 fejrer Lundeborg Sejlklub 35 års jubilæum med en lille uhøjtidelig komsammen i klubhuset.

Ja, du læste rigtigt - og sikke en hukommelse !!! - formanden var jo med ved stiftelsen i 1983.

Jubilæumsskriftet fra 2008 bekræfter det og er fuldt af gode beretninger fra de første 25 år. Se selv i sejlklubben.

Så kom til et gensyn og genhør på 35-årsdagen i sejlklubben fredag den 16. november 2018 kl. 16.30 - der bliver nok en lille forfriskning.

Se hjemmesidens fotoalbum - med tekster - under "Klubliv 2018"

Hej alle sammen.

Så er det atter tid til vores årlige klubmesterskab, hvor der sejles om vandrepokalen.

Det foregår lørdag den 22. september, hvor der vil være morgenmad i klubhuset kl. 8:00.

Skippermøde er kl. 9:00

Varselsskud er kl. 9:40 og starten går kl. 9:45.

Hvis vinden tillader det forlænges banen, som de foregående år, med et op/ned ben, og bliver ca. 11 sømil lang.

Venligst meld tilbage om i deltager på 1.peter.hansen@gmail.com af hensyn til indkøb af morgenmad.

Kapsejladsudvalget opfordrer alle, der har lyst, til at møde op til en hyggelig dag på vandet.

Hilsen Peter og Michael

PS. Husk også, at der er standernedhaling i klubhuset kl. 14.00…

Hej alle sejlere.

Så starter en ny sæson med Onsdags-sejladser i Lundeborg Sejlklub.

Der sejles på den sædvanlige trekan- bane, der er ca. 6.4 NM lang.

Første sejlads er onsdag den 16. maj. Der skydes varselsskud kl. 18.10 og starten er kl. 18.15. Sejladsen skal være gennemført senest kl. 21.00. Efter sejladsen er der ostemadder og kaffe i klubhuset. Der sejles i maj og juni samt august og september. Der sejles efter LYS-handicap første halvdel af sæsonen, men det et målet, at alle både skal sejle efter DH senere. Der skal betales et engangsbeløb på 100 kr. pr. deltagende båd til dækning af forplejning hele sæsonen (lægges i kaffebøtten med navn på eller pr. MobilePay 51765146 – husk navn)… Vel mødt.

Mvh. Michael og Peter

Sæsonen 2018 startes op med standerhejsning i Sejlklubben lørdag den 21. april kl.14.00.

Velkommen til kaffe, kage og samvær og snak om den nye sæsons storartede udsigter.