OPSLAGSTAVLEN

HURRA. Ansøgning til DIF og DGI's corona-hjælpepulje er delvist bevilget.
Sejlklubben fik 12.000 kr. fra Corona-puljen.
Stærkt gået af kassereren - igen - for at kæmpe for sagen, efter at OK-EM gik i vasken.
Torsten

Modtaget markedsføring for opslag:

Igen i år kan man købe et klippekort til Vejrø Marina, og dermed få 5 overnatninger og kun betale for de 4 (gælder både op til 15 meter). Klippekortet kan deles mellem flere og er gældende i hele sæsonen 2020 og helt til 31. maj 2021.

vejrø marina.jpg

Hej alle…

Nu er der endelig udsigt til, at vi kan komme på vandet og sejle aftenkapsejlads igen.

Desværre står det hele stadig lidt i Coronaens tegn, selvom det lysner igen.

Derfor er der følgende ændringer:

Vi vil gerne bede om en tilmelding fra dem der ønsker at sejle med og med oplysning om, hvor mange I er ombord. Den kan skrives til 1.peter.hansen@gmail.com, eller 60393612.

Der er desværre ikke mulighed for at servere kaffe og brød i første omgang, men man kan købe øl i klubhuset, hvor der vil forefindes hånddesinfektion ved ølhanen.

Af hensyn til klubkassen skal der betales et engangsbeløb (som vi plejer) på 100 kr./båd for hele sæsonen til dækning af udgifter til krudt mv.

Vi sejler første gang onsdag den 10. juni 2020.

Vi beklager den sene udmelding, men det har været nødvendigt at afvente regeringens og DSU´s udmelding.

Vel mødt.

Kapsejladsudvalget

Peter

Under de nuværende restriktioner fra regeringen er det desværre ikke muligt at gennemføre onsdagskapsejladser i klubregi.

Der er imidlertid udsigt til, at forsamlingsforbuddet over 10 personer løftes den 9 juni. Derefter er der udsigt til at man kan samles mellem 30-50 personer, hvilket er tilstrækkeligt til vores Onsdagssejladser.

Derfor, hvis Corona vil, starter Onsdagssejladserne i Lundeborg Sejlklub:  Onsdag den 10. juni 2020.

Så lad os se frem til juni og se, hvordan det udvikler sig.

Kapsejladsudvalget

Min onkel ”Claus”, der voksede op på Bymøllen i Ærøskøbing,

fortalte om følgende opslag i byen:

GRUNDET STORE INVESTERINGER

For høj levefod, tårnhøje skatter, moms og skidt og møg,

ser jeg mig nødsaget til at forhøje mine priser med 50 % fra det nye år.

Hans Clausen Christensen

Skrædermester

Ærøskøbing

Af nogenlunde samme årsager ser Lundeborg Sejlklub sig nødsaget til,

at hæve priserne på fadøl (stor) fra 15 kr. til 20 kr. og øl/vand i flasker fra 5 kr. til 10 kr. at erlægge med mobilpay eller i kaffekassen.

Med vanlig hilsen