OPSLAGSTAVLEN

Den 2. juli køres etape-2 for "Tour de France-2022" fra Roskilde til Nyborg!!!

Der bliver presse og der bliver TV - og der bliver sejlere under og ved Storebæltsbroen.

Fra Lundeborg planlægger Henrik Granly at deltage med "Xanadu". Hvad siger du ???

Hermed et forslag om at deltage i denne oplevelse på egen køl og i gode venners lag -

og i ro og mag, om vejrguderne vil.

Mvh. bestyrelsen

Kære medlemmer….

Som jeg tidligere har mailet, er det tid til isætning af flåden….. Der er desværre sket det uheldige, at jeg ikke kan blive enige med ”Schou”-vognmanden, de forlanger timeafregning for at sætte vores både i vandet og efter lange forhandlinger, er det lykkedes at få en regning på 30.000 kr. for os alle, hvilket jeg under ingen omstændigheder ville acceptere, så jeg har sagt nej tak efter kontakt med en anden.

Heldigvis vil vognmand Lars fra Faaborg gerne hjælpe – MEN det bliver først søndag den 1. maj 2022 fra kl. 7.00, hvilket jeg har accepteret på vores alles vegne – jeg håber, at I kan….

DVS:  I bedes tilmelde jer til mig på gustenhoff.vest@gmail.com (svar på denne mail) eller sms tlf. 22438867 senest torsdag den 14. april – gerne med det samme. I får straks en bekræftelse med prisen på…

Selv om, I har tilmeldt jer en gang, bedes I lige gøre det igen….

Lone

DSRS har lanceret ”Book en Søhelt”, hvor man kan booke en frivillig fra den lokale redningsstation til at komme og holde foredrag i de sejlklubber, der har interesse heri.

Foredragene er målrettet både nye og mere erfarne sejlere – og giver en lejlighed til at få talt
sammen om sikkerhed generelt, samt giver et godt indblik i DSRS' aktivitetert og indsatser.

Repræsentanter fra stationen i Rudkøbing kommer til Lundeborg Sejlklub torsdag den 24.
marts - og med i deres foredrag er blandt andet de emner, der har præget aktionerne i det
forløbne år. Det er emner som motorhavarier og grundstødninger – og hvad man som sejler
kan og bør gøre på forhånd for at minimere risikoen for at få brug for assistance på havet.

Forebyggelse er som altid bedst, og her kan et foredrag fra DSRS være det, der redder
kommende sejlere fra at komme i havsnød.

En god forberedelse til en sikker sejlsæson.

Tilmelding nødvendig af hensyn til den begrænsede plads (maks 30) i klublokalet
Til:
Ib Hansen
SMS 4025 4780

Lånt fra Peter Rigby's "den lille stygge om Sejleren"
HERREGUD, JEG SPURGTE BARE, HVOR MANGE DER SKULLE HAVE RØDBEDER TIL GRISESYLTEN!