Seneste nyt

Sejlklubben har igen (for 30. gang) i weekenden afholdt et fantastisk stævne for OK-sejlerne. Sejlads og hygge i stor stil. Og kæmpe ros fra sejlerne. TAK til alle, som på en eller anden måde har bidraget til det store arrangement. Uden jeres hjælp var der ikke noget stævne.

Næste år den 15.-17. maj gælder det EM, så sæt gerne X i kalenderen

Hilsen Lone & Michael

Lundeborg Sejlklub startede sidste år op for ungdomssejlads og optimistsejlads igen efter mere end 15 års pause.

Vi startede op med et lille hold, og vi nød godt af den fine og rolige sommer.

Vi havde et par sejlaftener, hvor vi blev i havn, da de forholdsvis uøvede sejlere ikke skulle ud i det hårde vejr med fuld sejlføring.

Vi har erfaring for tidligere om, at det kan skræmme de nye sejlere væk, hvis de kommer ud i for hårdt vejr.

Vi har derfor ansøgt om penge til 10 halvsejl til begyndere/hårdt vejr.

-       og vi har nu fået støtte til projektet.

Lundeborg Sejlklub har modtaget en bevilling på 16.420 kr. fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger.

Med denne støtte kan Lundeborg Sejlklub nu sætte gang i indkøb af sejl til brug allerede i sæsonen 2019.

I Lundeborg Sejlklub glæder vi os over at kunne komme i gang med projektet – og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen.

Mere information og retningslinjer for støttepuljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider.

fra Optimistudvalget og Bestyrelsen.

Onsdag den 11. april havde Kursusudvalget ved Ib Hansen arrangeret, at Kurt Lauritzen afholdt hjertestarter kursus.

Det var et opfriskningskursus for deltagere, der havde været på kursus tidligere, men man skal jo holde sin viden og kunnen ved lige - ellers ruster den.

Det var et rigtig godt kursus med tankevækkende råd og vejledning, der nu har bidt sig fast - i det mindste for en tid.

Kurt fortalte blandt andet, at Trygfonden har udgivet en et program (APP) "hjertestarter.dk".

Hvis man downloader den på sin mobil, kan man se instruktion "hjertelungeredning" med indhold svarende til vort kursus. Tillige kan man blive vist til placering af nærmeste "hjertestarter".

Det er nyttig information, der kan anbefales. Tak til Kurt for indsatsen.

med Hjerte  fra Torsten

Tak for sidst den 23. marts i sejlklubben
- et skønt foredrag "Med Salida til Lissabon" - dejlige billeder og videoer -
herligt at du med din dejlige familie ville "dele" oplevelsen med os -
Vi har nu rigtig mange indtryk på nethinden fra lys, hav og havne - herligt.
Tak for dine tjeklister mv. som jeg lægger ind på sejlklubbens hjemmeside
- se under "Tips og Links".
mvh. Torsten

Lundeborg Sejlklub tilbyder alle sine medlemmer at få genopfrisket, hvordan man bruger en hjertestarter.

Vores lokale ekspert på området læge Kurt Lauritzen står for kurset.
Kurset er et genopfriskningskursus og baseret på, at man medbringer sin egen
hjertestarter-dukke. Sejlklubben råder over et antal dukker, der kan lånes.

Kurset finder sted: Onsdag den 10. april kl 19:00 Sejlklubbens lokaler

Da pladsen er begrænset er tilmelding nødvendig og foregår efter først til mølle princippet! (angiv venligst om du medbringer egen dukke)

Tilmelding senest den 1. april til: Ib Hansen SMS: 40 25 47 80

ell. Mail: ib-ha@mail.dk