Skrevet af Bjarne, d. 13-09-2020
Jette og Finn. Godt gået. Det var alletiders tur. Lad os endelig gentage. Uden småkager.
Skrevet af Finn Staal, d. 07-09-2020
En weekend med 8 både samlet til en hyggelig tur til Birkholm, hvor 16 voksne og 4 børn var samlet til ålespisning.
Ålespisning er måske ikke lige noget for børn
( og sarte sjæle ) så de sørgede for sig selv.
Allerede fredag var der mødt 3 både mødt op, på trods af det gode sejlervejr, som fortsatte om lørdagen, vi lå alle samlet mellem pæle, og det blev rigtig hyggeligt.
Helga fra Caféen i Lundeborg, var så sød at sponsere alt hvad der skulle bruges til Irsk kaffe. Det siger vi mange tak for, selv om en enkelt mente at han blev lidt dårlig af en af småkagerne ( som ikke var der ) vi siger ikke hvem det var.
Jette og jeg ( som arrangører ) vil sige tak for den gode og store opbakning der var til arrangementet. Der var ryster om at gøre turen til tradition, så det må vi se om ikke det kan lykkes, og gerne med flere tilmeldte.
Vi vil så melde tidligere ud end i år, hvor det var i sidste øjeblik.
Skrevet af Finn Staal, d. 17-08-2020
Lundeborg Sejlklubs medlem, Ulrik Staal Hou var i weekenden med til at sikre et Danmarks mesterskab i Ylva klassen, på Flensborg fjord, arrangeret af Flensborg Yacht club.
Holdet som bestod af styrmand Christian, Henrik som fordækker og storsejlstrimmer, Ulrik som spilertrimmer og taktikker og ejer af båden Bo Lindegård som genuatrimmer og pitmand, lavede en flot, flot serie sejladser som følger :
1-3-3-2-5-1-osc-2 sammenlagt 17 point med 4 point til nr. 2 med 21 point.
Vinden var under sejladserne forholdsvis stabil omkring 4 sek. m.
I øvrigt en meget varm omgang.
Skrevet af Ewa, d. 06-08-2020
Je site is gewoon geweldig. Ik stuur groeten.
Skrevet af Jørdi Hansen, d. 26-07-2020
Dejligt sted og herlige mennesker, en sejlklub lige efter mit hjerte, en skam jeg kun er der på ferie hvert år, ellers ville jeg bestemt være medlem!
Skrevet af Finn Staal, d. 23-09-2019
Stort tillykke med klubmesterskabet, til Rylen og dens kompetente besætning, ingen tvivl om at med sådan en sæsonafslutning, vil vi alle, i den kommende sæson 2020 sejle, lige efter Rylen for at aflure hvad det er den skrappe skipper gør.
Skrevet af Torsten, d. 22-09-2019
Rylen vandt sørme klubmesterskabet!
Skipper takker gasterne Anders og Birte. Og retter især tak til alle de både, der ventede pænt på os ved Smørstakken, så vi kunne være med i finalen - og endda drev nordpå, så vi kunne få plads ved mærket. En særlig tak til Finn for ikke at blande sig i opløbet. Sejlerhilsen Torsten
Hjemmeside:
Skrevet af Bjarne, d. 15-08-2019
Hvordan med sensommerturen. Bliver den hemmeligholdt ligesom forsommerturen. I de gode gamle dage blev der sendt en reminder ud. Også lidt info om turen. Selvom nogen har mistet lysten kunne det vare andre havde lyst.
Skrevet af Peter, d. 29-01-2019
Spændende side om vores fælles passion.
Hjemmeside:
Skrevet af Puk, d. 17-09-2018
Super god sejlklub. Jeg var så heldig at besøge Lundeborg her i sommers, hvilket jeg nød til fulde. Min familie og jeg kommer gerne igen og vil anbefale den til alle vores venner, familie og bekendte. Hilsen fra Puk.
Skrevet af Karlo V. Andersen, d. 11-08-2018
Jeg skrev godt nok for et stykke tid siden, men ingen reaktion fået, så nu prøver jeg her. Det er en hilsen til Leda, en Impala 27, som vi lå ved siden af i Odden havn. Jeg havde lidt problemer med min påhængsmotor, der "pluttede" ,især i tomgang. Problemet var såmænd kun, at spændebåndet på adapteren var gammelrusten og derfor kunne lukke lidt luft ind. Nyt spændebånd og lille justering af tomgangen, så kører den som smurt. Tak for tippet om, at det kunne være i forsyningen det var galt. M.v.h. Karlo V. Andersen, AMICA, Leisure23
Skrevet af Birger Roy, d. 10-07-2018
Så ankom LILLIAN til Christianshavns Kanal 😊
Skrevet af Torsten, d. 16-05-2018
Romregatta, jo det lykkedes, og med hensyn til at følges ad, så fulgte skibshunden med det gode skib hele vejen. Det blev en god forårstur og et par foto til hjemmesidens album (se selv)
Skrevet af Torsten, d. 25-04-2018
"Nu lokker atter de lange veje
og jeg har flikket de gamle sko"
Ak ja, den gamle skærslippers forårssang.

Men så den gamle skippers forårssang?
Synger den gamle på sidste vers?
Om 40 graders vestlig længde, 45 nord?

Eller er der udsigt til en Romregatta?
Hvis vejret arter sig til Kristi Himmelfart?
Tænk over det...måske kunne vi følges?
Det er trods alt en regatta...
Skrevet af Kenneth Arndrup, d. 25-04-2018
Jeg skylder Oure-sejlerne en undskyldning!
Jeg har nemlig "skoset" dem for, at de ikke kan finde ud af at efterlade mastekranen i "maritim korrekt stand" efter endt brug. Men det lader desværre til, at vi også i Lundeborg Sejlklub har nogle landkrabber, der ikke kan finde ud af det!
Løftebommen må ikke "læne" sig op ad det vestvendte stag (vest er der, hvor solen går ned). Den østvendte "styreline" skal strammes hårdt op for at undgå dette unødvendige slid på grejet (øst er der, hvor solen står op). Og så skal "styrelinerne" ikke surres på klamperne lige som John Wayne surrer sin hest til bommen foran saloonen! Og fjenstyringen skal samles i skabet efter at der er slukket ved hovedkontakten!
Så fat det dog!
Vh - Kenneth