Lundeborg Sejlklubs Gæstebog

Her kan man dele oplevelser med klubbens andre medlemmer, komme med ideer til ture, sælge brugt udstyr m.m. Brug siden!!

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Ewa, d. 06-08-2020
Je site is gewoon geweldig. Ik stuur groeten.
E-mail:
Skrevet af Jørdi Hansen, d. 26-07-2020
Dejligt sted og herlige mennesker, en sejlklub lige efter mit hjerte, en skam jeg kun er der på ferie hvert år, ellers ville jeg bestemt være medlem!
E-mail:
Skrevet af Finn Staal, d. 23-09-2019
Stort tillykke med klubmesterskabet, til Rylen og dens kompetente besætning, ingen tvivl om at med sådan en sæsonafslutning, vil vi alle, i den kommende sæson 2020 sejle, lige efter Rylen for at aflure hvad det er den skrappe skipper gør.
E-mail:
Skrevet af Torsten, d. 22-09-2019
Rylen vandt sørme klubmesterskabet!
Skipper takker gasterne Anders og Birte. Og retter især tak til alle de både, der ventede pænt på os ved Smørstakken, så vi kunne være med i finalen - og endda drev nordpå, så vi kunne få plads ved mærket. En særlig tak til Finn for ikke at blande sig i opløbet. Sejlerhilsen Torsten
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bjarne, d. 15-08-2019
Hvordan med sensommerturen. Bliver den hemmeligholdt ligesom forsommerturen. I de gode gamle dage blev der sendt en reminder ud. Også lidt info om turen. Selvom nogen har mistet lysten kunne det vare andre havde lyst.
E-mail:
Skrevet af Peter, d. 29-01-2019
Spændende side om vores fælles passion.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Puk, d. 17-09-2018
Super god sejlklub. Jeg var så heldig at besøge Lundeborg her i sommers, hvilket jeg nød til fulde. Min familie og jeg kommer gerne igen og vil anbefale den til alle vores venner, familie og bekendte. Hilsen fra Puk.
E-mail:
Skrevet af Karlo V. Andersen, d. 11-08-2018
Jeg skrev godt nok for et stykke tid siden, men ingen reaktion fået, så nu prøver jeg her. Det er en hilsen til Leda, en Impala 27, som vi lå ved siden af i Odden havn. Jeg havde lidt problemer med min påhængsmotor, der "pluttede" ,især i tomgang. Problemet var såmænd kun, at spændebåndet på adapteren var gammelrusten og derfor kunne lukke lidt luft ind. Nyt spændebånd og lille justering af tomgangen, så kører den som smurt. Tak for tippet om, at det kunne være i forsyningen det var galt. M.v.h. Karlo V. Andersen, AMICA, Leisure23
E-mail:
Skrevet af Birger Roy, d. 10-07-2018
Så ankom LILLIAN til Christianshavns Kanal 😊
E-mail:
Skrevet af Torsten, d. 16-05-2018
Romregatta, jo det lykkedes, og med hensyn til at følges ad, så fulgte skibshunden med det gode skib hele vejen. Det blev en god forårstur og et par foto til hjemmesidens album (se selv)
E-mail:
Skrevet af Torsten, d. 25-04-2018
"Nu lokker atter de lange veje
og jeg har flikket de gamle sko"
Ak ja, den gamle skærslippers forårssang.

Men så den gamle skippers forårssang?
Synger den gamle på sidste vers?
Om 40 graders vestlig længde, 45 nord?

Eller er der udsigt til en Romregatta?
Hvis vejret arter sig til Kristi Himmelfart?
Tænk over det...måske kunne vi følges?
Det er trods alt en regatta...
E-mail:
Skrevet af Kenneth Arndrup, d. 25-04-2018
Jeg skylder Oure-sejlerne en undskyldning!
Jeg har nemlig "skoset" dem for, at de ikke kan finde ud af at efterlade mastekranen i "maritim korrekt stand" efter endt brug. Men det lader desværre til, at vi også i Lundeborg Sejlklub har nogle landkrabber, der ikke kan finde ud af det!
Løftebommen må ikke "læne" sig op ad det vestvendte stag (vest er der, hvor solen går ned). Den østvendte "styreline" skal strammes hårdt op for at undgå dette unødvendige slid på grejet (øst er der, hvor solen står op). Og så skal "styrelinerne" ikke surres på klamperne lige som John Wayne surrer sin hest til bommen foran saloonen! Og fjenstyringen skal samles i skabet efter at der er slukket ved hovedkontakten!
Så fat det dog!
Vh - Kenneth
E-mail:
Skrevet af Ilse, d. 14-04-2018
Kære Lundeborg Sejlklub.

Min mand og jeg har i knap 7 år besøgt sejlklubben og havnen. Vi bliver taget godt imod for hvert besøg, og vi nyder at være i Lundeborg om sommeren. Vi ser frem til endnu et besøg til sommer. Denne gang kommer hele familien med.

Mvh.
Ilse
E-mail:
Skrevet af Rasmus, d. 08-04-2018
Jeg har sammen med min kone og børn besøgt Lundeborg sejlklub i et par år. Det er et helt fantastisk sted, og vi kommer også forbi her til sommer!

Mvh
Rasmus Holm
http://www.marinesalg.dk/
E-mail:
Skrevet af Torsten, d. 28-02-2018
Hermed gøres vitterligt:
Redaktøren har ingen jobbeskrivelse og tillader sig derfor at slette indlæg, som redaktøren finder irrelevante for redaktøren og dennes bekendtskabskreds, så det...
E-mail: