Skrevet af Bjarne, d. 17-09-2021
Tak til alle for en god åletur. Ikke mindst Jette og Finn. Dejligt nogen tager ansvar. Også alle dem der knokler i køkkenet. Bare ærgeligt med den roulade.
Skrevet af Finn Staal, d. 15-09-2021
Allerede tidligt på året blev der truttet sammen til ålespisning, og der var straks tilmeldinger der tikkede ind, nogen var så ivrige efter at komme til ålespisning på Birkholm, at de helt glemte de store familiesammenkomster, og måtte senere melde fra igen.
Turen i år blev dog godt besøgt, med otte både fra Lundeborg, plus en enkelt gæst fra Ballen.
Vi havde forsamlingshuset fra fredag, hvor vi fik dækket bord, og gjort klar til den store oplevelse, vi havde stor glæde af fælles indsats, med klargøring og kyndig stegning af ålene.
Bordene blev flot pyntet, med efterårets farver, af kreative hænder og hjerner.
Efterhånden mødte alle ind i havnen, men vi manglede een båd og der blev spejdet i både øst og vest, hvor blev de dog af.
Endelig ankom den længe savnede båd, som havde haft en afstikker til Marstal. Om det skyldtes fejlnavigation, eller om turen til Birkholm blot var for kort, vides i skrivende stund ikke.
Vi mødtes alle i huset i godt humør, som var blevet opbygget grundigt i løbet af dagen.
Lars stod for lidt festlig underholdning, hvor vi alle blev inddraget, til stor morskab.
Vi sang et par sange fra Lundeborg fiskeriforeningen sangbøger, som var venligt udlånt af beboerforeningen.
Det er besluttet at der fremover vil være åletur til Birkholm den første weekend i september, og de første tilmeldinger er allerede tikket ind.
Vi takker for den gode opbakning og hjælp fra høj og lav.
Jette og Finn Staal.
Skrevet af Finn Staal, d. 20-03-2021
Kære medlemmer.
på utallige opfordringer, vil vi gerne, i lighed med sidste år, arrangere en åle tur til Birkholm. Forsamlingshuset er bestilt, så datoen ligger allerede nu fast.
Festen bliver den første weekend i september, den 04-09-2021
Du kan tilmelde dig og din besætning
på telefon 2611-5669 eller personligt til
Finn Staal plads 138 (JOINT) eller på mail
Skrevet af Bjarne, d. 13-09-2020
Jette og Finn. Godt gået. Det var alletiders tur. Lad os endelig gentage. Uden småkager.
Skrevet af Finn Staal, d. 07-09-2020
En weekend med 8 både samlet til en hyggelig tur til Birkholm, hvor 16 voksne og 4 børn var samlet til ålespisning.
Ålespisning er måske ikke lige noget for børn
( og sarte sjæle ) så de sørgede for sig selv.
Allerede fredag var der mødt 3 både mødt op, på trods af det gode sejlervejr, som fortsatte om lørdagen, vi lå alle samlet mellem pæle, og det blev rigtig hyggeligt.
Helga fra Caféen i Lundeborg, var så sød at sponsere alt hvad der skulle bruges til Irsk kaffe. Det siger vi mange tak for, selv om en enkelt mente at han blev lidt dårlig af en af småkagerne ( som ikke var der ) vi siger ikke hvem det var.
Jette og jeg ( som arrangører ) vil sige tak for den gode og store opbakning der var til arrangementet. Der var ryster om at gøre turen til tradition, så det må vi se om ikke det kan lykkes, og gerne med flere tilmeldte.
Vi vil så melde tidligere ud end i år, hvor det var i sidste øjeblik.
Skrevet af Finn Staal, d. 17-08-2020
Lundeborg Sejlklubs medlem, Ulrik Staal Hou var i weekenden med til at sikre et Danmarks mesterskab i Ylva klassen, på Flensborg fjord, arrangeret af Flensborg Yacht club.
Holdet som bestod af styrmand Christian, Henrik som fordækker og storsejlstrimmer, Ulrik som spilertrimmer og taktikker og ejer af båden Bo Lindegård som genuatrimmer og pitmand, lavede en flot, flot serie sejladser som følger :
1-3-3-2-5-1-osc-2 sammenlagt 17 point med 4 point til nr. 2 med 21 point.
Vinden var under sejladserne forholdsvis stabil omkring 4 sek. m.
I øvrigt en meget varm omgang.
Skrevet af Ewa, d. 06-08-2020
Je site is gewoon geweldig. Ik stuur groeten.
Skrevet af Jørdi Hansen, d. 26-07-2020
Dejligt sted og herlige mennesker, en sejlklub lige efter mit hjerte, en skam jeg kun er der på ferie hvert år, ellers ville jeg bestemt være medlem!
Skrevet af Finn Staal, d. 23-09-2019
Stort tillykke med klubmesterskabet, til Rylen og dens kompetente besætning, ingen tvivl om at med sådan en sæsonafslutning, vil vi alle, i den kommende sæson 2020 sejle, lige efter Rylen for at aflure hvad det er den skrappe skipper gør.
Skrevet af Torsten, d. 22-09-2019
Rylen vandt sørme klubmesterskabet!
Skipper takker gasterne Anders og Birte. Og retter især tak til alle de både, der ventede pænt på os ved Smørstakken, så vi kunne være med i finalen - og endda drev nordpå, så vi kunne få plads ved mærket. En særlig tak til Finn for ikke at blande sig i opløbet. Sejlerhilsen Torsten
Hjemmeside:
Skrevet af Bjarne, d. 15-08-2019
Hvordan med sensommerturen. Bliver den hemmeligholdt ligesom forsommerturen. I de gode gamle dage blev der sendt en reminder ud. Også lidt info om turen. Selvom nogen har mistet lysten kunne det vare andre havde lyst.
Skrevet af Peter, d. 29-01-2019
Spændende side om vores fælles passion.
Hjemmeside:
Skrevet af Puk, d. 17-09-2018
Super god sejlklub. Jeg var så heldig at besøge Lundeborg her i sommers, hvilket jeg nød til fulde. Min familie og jeg kommer gerne igen og vil anbefale den til alle vores venner, familie og bekendte. Hilsen fra Puk.
Skrevet af Karlo V. Andersen, d. 11-08-2018
Jeg skrev godt nok for et stykke tid siden, men ingen reaktion fået, så nu prøver jeg her. Det er en hilsen til Leda, en Impala 27, som vi lå ved siden af i Odden havn. Jeg havde lidt problemer med min påhængsmotor, der "pluttede" ,især i tomgang. Problemet var såmænd kun, at spændebåndet på adapteren var gammelrusten og derfor kunne lukke lidt luft ind. Nyt spændebånd og lille justering af tomgangen, så kører den som smurt. Tak for tippet om, at det kunne være i forsyningen det var galt. M.v.h. Karlo V. Andersen, AMICA, Leisure23
Skrevet af Birger Roy, d. 10-07-2018
Så ankom LILLIAN til Christianshavns Kanal 😊