Velkommen til nye medlemmer

Hvis du ønsker at blive medlem af Lundeborg Sejlklub er den nemmeste måde, at møde op i klubben og udfylde en indmeldelsesblanket. Så kan du samtidigt få et indtryk af klubben, dens faciliteter og medlemmer. Alternativt kan du her på hjemmesiden skrive navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse, så vil vi tage aktion og kontakte dig snarest.

Skrevet af Henrik Granly Jensen, d. 18-06-2017
Hej,

Jeg vil gerne indmeldes i sejlklubben, vi ligger på plads 81 med Xanadu en X-119.

Henrik Granly Jensen
Skibsbakken 24, Åbyskov
5881 Skårup
Skrevet af Frederik Bang, d. 02-09-2016
Hej :) vi er en familie på fem som for nyligt er flyttet til området. Vi går og drømmer om en bådplads i Lundeborg havn. Er der en venteliste man kan blive skrevet op på?
Vh Frederik
Skrevet af Helle Aarenstrup Jensen, d. 31-05-2016
Vil gerne melde mig ind i kajakklubben .
Deltager pt i kajakkursus.
Skrevet af Daniel Falk, d. 28-05-2016
Hei jeg har en Albin 26 og jeg bor i Gudme. Jeg vil gerne blive medlem og håber på at få en plads i Lundeborg havn. Hilsen Daniel Falk
Skrevet af jens bent jørgensen, d. 11-04-2016
Hej jeg er medejer af en maxi 77 som desværre er hjemmehørende i Sundby Sejlklub på amager. derfor vil jeg undersøge mulighederne for at komme på vandet evt . som bøfgast , har i både der mangler folk ? jeg er også intereseret i kajak afdelingen. hvornår har I klubaften igen ?
Er 51 år og har sejlet i ca 20 år